Prodloužená záruka

Dvojnásobná záruka na samonafukovací karimatky YATE

Kvalita bez kompromisů

Protože si za kvalitou našich karimatek skutečně stojíme a po mnohaletých zkušenostech víme, že se na ně zákazníci mohou stoprocentně spolehnout, rozhodli jsme se nabídnout všem, kteří si některou ze samonafukovacích karimatek koupí prodlouženou záruku na 4 roky. Naše samonafukovací karimatky YATE patří bez nadsázky mezi ty nejkvalitnější, jaké můžete na trhu sehnat. K jejich výrobě jsou použity nejlepší materiály a nejmodernější technologie a postupy. Díky tomu splňují karimatky YATE požadavky i těch nejnáročnějších uživatelů.
 

 

Široký sortiment

Sortiment samonafukovacích karimatek je velmi široký a vyberou si z něj všichni, kdo rádi tráví čas v přírodě a pro koho je důležité pohodlí při odpočinku. Nabídka tedy uspokojí milovníky kempinku, rekreační turisty i vyznavače nejnáročnější vysokohorské turistiky a horolezce.

Pokud nevíte, jakou karimatku si vybrat, možná vám pomůže tento článek, který vyšel na webu Světa Outdooru, specialisty na outdoorové vybavení. Čtěte ZDE.

Prodloužená záruka

Splnění podmínek pro 4letou záruku je velmi snadné. Při případné reklamaci stačí společně s produktem předložit ještě prodejní doklad a řádně vyplněný originál záručního listu, který zákazník obdrží při koupi. Pokud shledáme, že karimatka skutečně vykazuje nějakou materiálovou nebo výrobní vadu, odstraníme ji nebo zákazník obdrží novou karimatku. 4 roky záruky začínají běžet dnem nákupu karimatky.

Prodloužená záruka se vztahuje na vybrané modely samonafukovacích karimatek. Ty jsou na našem eshopu označeny ikonou 4 roky záruka. Samonafukovací karimatky si můžete prohlédnout zde.
 

Zpět do obchodu