YETI

YETI NAKUPUJE V YATE!

Není to tak dávno, co se na internetu začaly objevovat nové fotky sněžného muže. Z těch je jasně patrné, že se Yeti od svého posledního zaznamenaného výskytu značně civilizoval a vybavil se outdoorovými produkty, které mu usnadňují přežití ve složitých venkovních podmínkách.

 

 

Vlastně to ani není nic překvapivého. Česká značka Yate je známá jak kvalitou svých produktů, tak i jejich zajímavou cenou.

Podle vyjádření firmy Yate se u nich Yeti nejdříve vybavil outdoorovými produkty. Pořídil si samonafukovací karimatku, péřový spacák, trekkingové hole, batoh, stan a několik dalších drobností. Později ale začal nakupovat dokonce i některé posilovací pomůcky a také např. jogamatku. Z toho je možné vyvozovat, že kromě pohodlí při pobytu v přírodě mu záleží i na jeho fyzické a psychické odolnosti a pohodě. Podle nepotvrzených informací se prý chystá pořídit si i lukostřeleckou výbavu. Není zatím jasné, jestli kvůli lovu nebo ze sportovních důvodů.

 

   

 

Jak to začalo

A proč si sněžný muž oblíbil právě Yate? Podle několika zdrojů v tom má prsty český horolezec Radek Jaroš, který se údajně s Yetim v Himalájích potkal při zdolávání jedné z osmitisícovek. Radek spolupracuje s Yate už mnoho let a většinu svých expedic absolvoval právě s produkty této značky.

Spolupráce Yate + Yeti se postupně rozvíjela a dnes Yeti pro tuto značku testuje nové produkty, dává cenná doporučení a náměty ke zlepšení a kontroluje kvalitu použitých materiálů i provedení. Podle našich zjištění je velmi přísný, jeho nároky jsou skutečně extrémní a neodpouští žádné lajdáctví a odfláknutou práci. Yeti zkrátka hlídá Yate, aby svou práci dělali dobře a poctivě. Vzhledem k extrémním podmínkám, jaké panují v Himalájích a v jakých Yeti žije, jsou jeho vysoké nároky na kvalitu produktů zcela pochopitelné.

 

  

    

 

Yeti online

Sněžný muž také radí zákazníkům na eshopu www.yate.cz. Je-li produkt nabízen se slevou, je označen příznakem AKCE.

 

Nové produkty v nabídce jsou označeny jako NOVINKA.

 

 

Zvláštní slabost má Yeti pro produkty, které vznikají u nás - VYROBENO V ČR

 

 

Pokud Yeti dojde k názoru, že nějaký náš produkt patří mezi absolutní celosvětovou špičku v dané kategorii, umístí k němu štempl TOP:

 

 

 Pokud tedy Yetiho v přírodě potkáte, nebudete překvapeni, že je na přežití dobře vybaven a pobyt v drsných horských podmínkách si usnadňuje za pomocí kvalitních produktů. A pokud se vám ho podaří vyfotit, zašlete pak fotku na info@yate.cz, určitě se vám pak firma Yate odmění např. slevou na něco z jejich nabídky.

 

Zpět do obchodu